Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Méretpontos szövet autószőnyeg: dobja fel autója utasterét!

Méretpontos szövet autószőnyeg: dobja fel autója utasterét!

Méretpontos szövet autószőnyegek számos autótípushoz, kiváló minőségben és kedvező áron - vásároljon online!

Egy autó utasterének felújításához számos eszköz és kellék áll az autótulajdonosok rendelkezésére: a különféle üléshuzatok, kormányvédők, dekorációs elemek és kiegészítő berendezések mellett érdemes a padlóra is figyelmet fordítani, és egy méretpontos szövetszőnyeggel védeni, avagy eltakarni az eredeti kárpitot.

méretpontos szövet autószőnyegek többféle színben és varrással vásárolhatóak meg, így mindenki az autó belterének hangulatához, illetve a saját ízléséhez igazítva tudja megrendelni őket. Emellett van lehetőség a szőnyegre egyedi mintát is hímeztetni, azaz például az autó típusát, vagy akár a tulajdonos nevét is, amivel különlegesebbé tehető. A méretpontos szövetszőnyeg ráadásul kifejezetten kedvező áron szerezhető be, így akár tartalékként is érdemes megvásárolni.

Ha szeretné feldobni autója utasterét, rendeljen egyedi készítésű, méretpontos szövet autószőnyegeket kínálatunkból. Számos típushoz rendelkezünk sablonokkal, de akár egyedileg is legyártjuk új, méretpontos szövetszőnyegeit az Ön elképzelései szerint. Mind a kárpit típusát és színét, mind a szegélyvarrásét Ön határozhatja meg, és természetesen egyedi hímzést is rendelhet autójába. A szőnyeg hátoldala csúszásgátló gumibevonattal ellátott, ami megakadályozza az elmozdulását. A méretpontos autó szövetszőnyegeket rövid határidővel készítjük el, és természetesen házhoz is szállítjuk. Ha teljes utastér-felújítást tervez, szintén érdemes bennünket választania, hiszen a szőnyegeken túl méretpontos üléshuzatokkal, kormányvédőkkel, kartámaszokkal és más, az autó belterét feldobó kiegészítőkkel állunk rendelkezésére!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a méretpontos szövet autószőnyeg iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Keresés