Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek

Szállítási módok.

A megrendelt termékeket az mpl magyar posta futárszolgálat szállítja ki

Futárszolgálati díjak:0-10kg.-ig 1990ft a futárköltség (utánvét esetén +400ft)

10-20kgig 2990ft a futárköltség (utánvét esetén +400ft)

A feladás napjáról emailban értesítjük,illetve a kiszállítás napján a futár a meg adott telefonszámon fogja jelezni a várható érkezését.


Személyes átvétel

A rendelést személyesen is át lehet venni üzletünkben a 8100 VÁRPALOTA BÁNYA BEKÖTŐÚT 4 szám alatt.Hétköznap 8:30-16:00ig.

Fizetési módok

Utánvétel

A végösszeget a termék átvételekor kell kifizetni.

CIB bankkártyás fizetés

A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi) Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

Keresés