Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Méretpontos üléshuzatok

Méretpontos üléshuzat: a beltér felújításának legegyszerűbb módja

méretpontos üleshuzatA használt autók vásárlása egyet jelent a kompromisszumkötéssel, hiszen nem minden olyan, mint amilyennek rendeltük volna, ha mi vagyunk az autó első tulajdonosai, ráadásul a használattól az autó alkatrészei elfáradnak, a fényük megkopik, és van, amin a szerviz sem tud segíteni, vagy ha igen, akkor gazdaságtalanul drágán. Egy tíz-tizenöt éves autóra még felesleges hatalmas összegeket költeni, de ahhoz, hogy komfortosan lehessen használni, szükség van némi „csinosítgatásra”.

Egy autókozmetikában kitisztíthatják ugyan a kárpitokat, de a kopásokat ez nem fogja eltüntetni. A méretpontos üléshuzatok erre kínálnak megoldást: a segítségükkel az autó beltere gyakorlatilag újjá varázsolható, néhány – szintén méretpontos – szőnyeg pedig gyakorlatilag felteszi az i-re a pontot. Csak annyi a teendő, hogy kiválasztjuk a megfelelő típust, színt, illetve színkombinációt, majd felhúzzuk a huzatot az ülésekre, és máris olyanok, mintha most gördültek volna ki a gyárból.

Érdemes a méretpontos üléshuzat színét az autóéhoz igazítani, vagyis piroshoz piros, kékhez kék, de természetesen ez nem kötelező, hiszen a szín ízlés dolga, ráadásul a szürkével és a feketével egyszerűen nem lehet tévedni, ráadásul nem is koszolódik könnyen, míg mondjuk a bézs, vagy az egyéb, világos színek hiába elegánsabbak, lényegesen hamarabb szorulnak tisztításra. Szerencsére egy méretpontos üléshuzat esetében ez nem jelenthet problémát, hiszen amilyen könnyen felhelyezhető, ugyanolyan egyszerű levenni is az autó üléséről, és mivel gépben is mosható, egy nap alatt újra tiszta lehet az egész beltér.

A kínálatunkban megtalálható méretpontos üléshuzatok közül az autó típusa szerint választhatja ki a megfelelőt, és természetesen a színek tekintetében is óriási a választék, tehát egészen biztos, hogy ha bennünket választ, Ön is megtalálja az autójába valót. Rendelje meg tőlünk méretpontos üléshuzatait, és varázsolja újjá az autója belterét!

Amennyiben kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Méretpontos üléshuzatokkal sokkal egyszerűbb lesz a dolga!

méretpontos üléshuzatokSok gépjármű tulajdonosnak fontos, hogy megóvja autója üléseinek gyári kárpitját üléshuzattal.

Óriási választékkal lehet találkozni ezzel kapcsolatban, rengeteg helyről beszerezhetők a praktikus üléshuzatok.

Vásárláskor a legnagyobb nehézséget azt jelenti a gépjármű tulajdonosok számára, hogy megtalálják azt az üléshuzatot, ami pontosan illik a járműben található ülések méreteihez. Sajnos nem mindig sikerül megtalálni a megfelelő méretet, így nem marad más, minthogy az autós kompromisszumot kössön egy nagyobb vagy kisebb mérettel. Ez hosszú távon nem túl kényelmes megoldás, ugyanis a nem pontos méretet képviselő üléshuzatok folyamatosan csúszkálnak, vagy éppen feszülnek, rosszul illeszkednek, emiatt pedig állandóan igazgatni kell őket. Nem ritka, hogy a huzatok tépőzárja beleakad az utasok hajába, ruhájába, vagy a tartó kampó szúrja meg a vezetőt, ez pedig roppant kellemetlen. Ha Ön is találkozott már ezekkel a helyzetekkel, és szeretne valóban kényelmes megoldást a gyári kárpit megóvásához, válassza a méretpontos üléshuzatokat!

A méretpontos üléshuzatokkal elfelejtheti a beakadó kampókat, tépőzárakat, ugyanis, ahogy a termékek nevéből kikövetkeztethető, ezek a huzatok pontosan illeszkednek a gépjármű üléseihez. A méretpontos üléshuzatok konkrét ülésekhez kerülnek legyártásra, a milliméter pontosságú illeszkedésről gondosan megtervezett szabásminta gondoskodik. A végeredményt nehéz lesz megkülönböztetni az eredeti kárpittól!  Választékunkban szinte minden autóhoz megtalálhatja a hozzáillő méretpontos üléshuzatot. Termékeink gondoskodni fognak az utastér esztétikus megjelenéséről, hosszú távon óvják a gyári kárpitot és kényelmes használatot is biztosítanak. A méretpontos üléshuzatok strapabírók, színvonalas alapanyagok felhasználásával készültek.

Találja meg kínálatunkban a gépjárművének megfelelő méretpontos üléshuzatot, majd rendelje meg a kiválasztott terméket! Amennyiben kérdései lennének a huzatokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Keresés